Le Clos des Dryades

Le Clos des Dryades
46090 Vers
Parc naturel régional des Causses du Quercy3 familie kamers en 2 kamers, 2 to 4 personen (total 15 personen)


Sébastien
05 65 31 44 50 - 06 01 81 72 25


Welkom in het Regionaal Natuurpark Clos des Dryades - Causses du Quercy!

Le Clos des Dryades strekt zich uit over 2 hectare midden in de natuur, waaronder een hoofdgebouw met 5 gastenkamers en 3 gites (https://www.gites.fr/gi10938) discreet verdeeld in het domein.
Sabrina en Sébastien FONTAINE, evenals hun 2 dochters Luana en Enola heten u van harte welkom op hun landgoed Causses du Quercy en adviseren u hoe u deze prachtige regio het beste kunt ontdekken.

BERICHT VAN DE EIGENAARS:
Voormalige Restaurateurs, we besloten onze leefomgeving te veranderen... en vestigden ons in deze prachtige regio. Via Le Clos des Dryades willen we een goed humeur, goede lokale maaltijden, ervaringen... met JOU delen en uitwisselen!
Hieronder vindt u meer informatie over ons domein als volgt:
1. THUIS
2. TOERISTISCHE SITUATIE
3. GASTENTAFEL
4. GEHUCHT VAN GITES
5. GROEPSVERBLIJVEN

Wil je dit alles van wat dichterbij ontdekken, surf dan naar en neem contact met ons op!
De familie Fontaine

1. THUIS
De receptie, wij bieden u toeristische brochures, kaarten, bibliotheek, het verhoogde terras met het zwembad, 14m x 6m, beveiligd, en solarium, omgeven door een balustrade en twee veranda's; een daarvan herbergt de receptie, de tv-kamer, een tafel en stoelen om te kaarten of bordspellen tot uw beschikking te hebben, te schrijven, uw internetberichten te raadplegen (wifi-toegang tot het zwembad). En de bar, vriendelijk en levensreddend. Rondom het gebouw: een bowlingbaan, een pingpongtafel, een kinderspeeltuin... En dan hebben we het nog niet eens over de talloze wandelingen die vertrekken vanaf Le Clos!

2. TOERISTISCHE SITUATIE
De strategische ligging van het dorp Vers plaatst u in het centrum van de mooiste bezoeken die u kunt maken: we bevinden ons op 10 minuten van de snelweg A20 en in het hart van het toeristische centrum van St Cirq Lapopie, de grotten van Pech merle/ Cahors en Rocamadour/Lalbenque.

3. GASTENTAFEL
Diner, voor de prijs van 25€, omvat per persoon: 1 APERITIF 1 VOORGERECHT 1 HOOFDGERECHT 1 DESSERT
Omdat we niet van routine houden, is het mogelijk dat tijdens uw verblijf deze zogenaamde "klassieke" maaltijd verandert in een thema-avond (MAALTIJD VAN DE EILANDEN, PIZZA-AVOND, BARBECUE-AVOND...) en dat allemaal THUIS!
Dit diner, dat elke avond om 20.00 uur wordt geserveerd, blijkt een waardevol moment te zijn van diverse en gevarieerde uitwisselingen en verslagen van toeristische bezoeken.

4. GEHUCHT VAN GITES
In het hart van het Regionaal Park van de Causses du Quercy, te midden van de eiken en esdoorns van Montpellier, hebben we drie verblijven tot uw beschikking voor een warm en rustig verblijf.
Dit zijn drie recente huizen, zeer goed geïsoleerd, waardoor u er comfortabel kunt verblijven in het laagseizoen en kunt profiteren van de frisheid van het hout tijdens de zomerse hitte. Elk met een grote "natuur" -ruimte, u bent onafhankelijk zonder geïsoleerd te zijn, aangezien het hoofdgebouw en de voor iedereen toegankelijke activiteitengebieden zich op minder dan 100 meter afstand bevinden.
Rondom het gebouw: een bowlingbaan, een pingpongtafel, een kinderspeelplaats...

5. GROEPSVERBLIJVEN
Elk jaar ontvangen we verenigingen, vriendengroepen of zelfs families die elkaar ontmoeten op een intieme en uitzonderlijke plek.
De structuren van de Clos des Dryades stellen ons in staat om in totaal 33 personen te huisvesten, verdeeld over gastenkamers en kamers in gîtes. Vanaf 15 personen (laag- en middenseizoen) kunnen wij de structuur voor u reserveren. Aarzel niet ons te contacteren voor een offerte!
Park 1.5 hectare
Gratis WiFi
Priveparking
Tuin
Terras
Ingesloten gebied
TV in gedeelde zone
Magnetrons
Koelkast
Ontbijt inbegrepen
Avondmaaltijden
Picknickmand
Afgesloten ruimte
Fietsenstalling
Gereedschap
Fietsroutes
Fietsenstalling
Gereedschap
Fietsroutes
Hard en vlak terrein
Berço bebê
Kinderstoel
Flessenwarmer
Babybadje
Aankleedkussen
Petanque
Tafeltennistafel
Playroom
Prive zwembad
Games voor kinderen
Wandelpaden
Geld
Cheques aanvaard
Chèques-vacances
Ceditcard niet aanvaard
Bankoverschrijving


Huisdieren zijn toegestaan.